Premis Sant Jordi de la Xarxa Educativa Can Boada

 

El dimarts a la tarda va tenir lloc al nostre institut el lliurament de premis Sant Jordi 2019 de la Xarxa Can Boada, on participaven conjuntament  l’Escola Bressol l’Espígol, l’Escola Marià Galí i l’Institut Nicolau Copèrnic. Aquesta ha estat la tercera edició. Els directors dels tres centres van ser els encarregats de presentar els guanyadors i representants de cadascuna de les classes que havien participat.

A l’acte van assistir representants de tots tres centres, així com els alumnes guardonats i les seves famílies. Els alumnes més menuts de l’Escola Bressol l’Espígol van amenitzar la jornada amb una  actuació que havien preparat per aquesta ocasió. Era la primera vegada que la interpretaven, i ho van fer molt bé!.  Altrament, els alumnes del taller internivell de Flautes, juntament amb el  seu professor – en Joan Escoda-, van representar 3 petites peces que havien estat assajant durant aquest curs. Fins i tot es van atrevir amb un “cover” d’una cançó de música electrònica!

A continuació del lliurament dels guardons, els finalistes dels premis del TdR de Batxillerat de l’Institut Nicolau Copèrnic van explicar-nos breument els seus treballs.

Tots plegats vam viure una jornada molt emocionant, que esperem que pugui repetir-se el proper curs!

A continuació us mostrem algunes imatges de la jornada!!